missie
De stichting neemt alle kinderen en jongeren over de hele wereld serieus in hun kunstuitingen. Daarmee wil ze tevens een bijdrage leveren aan een wereld waarin mensen respect hebben voor creatieve uitingen van kinderen en jongeren.

De stichting wil de creativiteitsontwikkeling en de kunsteducatie van kinderen en jongeren stimuleren.

De stichting streeft naar emancipatie van kunst van kinderen en jongeren door kinderen en jongeren een podium te geven om hun kunstuitingen te etaleren.

De stichting streeft ernaar om expertise te vergaren over creativiteitsontwikkeling en dit te delen met ouders en familieleden van kinderen en jongeren, leraren, kunstenaars die met kinderen werken, wetenschappers en de politiek.